Reviews


4 stars after 43 reviews
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat er geen stokjes bij zaten 7/22/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk, wel wat prijzig maar dat is alles tegenwoordig. Ik kom hier zeker terug! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/21/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Te weinig kip in de poke bowl en de kip die er in zat was heel klein, en de rijst was 1 bonk 7/19/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb per ongeluk bij jullie besteld en afgerekend. Terwijl ik heel ergens anders in Nederland zat. Uw collega gaf aan dat ze mij zou laten weten wanneer ik mijn geld terug zou krijgen. Ik hoop snel iets te horen. Mvg Léon swart 06-14878571 7/12/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ga zo door 7/6/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/2/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kleinzoon vind de sushi heerlijk. 😀 7/1/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 6/29/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Sushi was taai, inktvisringen super taai, kip tandori was lekker, vergeten stokjes om mee te eten erbij te leveren. Voor €115,- vond ik het niet waard. De helft hebben we laten staan. 6/28/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Jullie vergeten elke keer de stokjes mee te sturen 6/28/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/27/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Weer super lekker gegeten. Op naar de volgende bestelling. 6/25/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bij thuiskomst waren bijna alle sushi’s de verkeerde. Gezien afstand naar restaurant niet terug gegaan. We hadden al ruim een half uur extra gewacht. Op de bon was alles doorgestreept. Hoe kan dat? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Voor 3 mensen besteld, geen stokjes, 1 wasabi... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/23/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden! 6/18/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was allemaal lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We kregen geen stokjes helaas... 6/15/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het is beter geweest! Beef Teriyaki stukjes vlees beetje droog en te grote stukjes. Sushi box salmon & tuna naar mijn inziens iets te duur en geen stokjes wat normaal gesproken wel erbij zit. 6/14/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nvt 6/10/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de kids box viel tegen, er lagen een paar maiskorrels tussen de sushis, wat je er mee moest doen was niet duidelijk. De grote sushibox was goed alleen was opvallend dat er maar voor 2 personen stokjes bij zaten. 6/10/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was erg lekker en goede service ook! 6/1/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb na 2 uur wachten geprobeerd te bellen om te informeren waar mijn bestelling bleef. De telefoon werd niet opgenomen. Ik ben uiteindelijk in mijn auto naar het restaurant gereden. Het bleek dat mijn bestelling nog in de tas van de bezorger zat. Echt ongelooflijk. Ik heb mijn eten uiteindelijk gehad en 50% terug gekregen. 5/31/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal eet ik daar, maar nu afgehaald ook prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wij zijn nieuw in de buurt en hebben al een aantal keer bij jullie besteld. Het valt ons op dat er iedere keer weinig aandacht wordt besteed aan de afhaalbestellingen. De ene keer klopte de tracking niet en stond het eten al een tijdje voor de afgesproken tijd klaar. Bij de balie sta je dan te wachten en zie je je bestelling klaar staan, maar niemand kijkt om om het in te pakken en af te ronden. Vandaag stond alles, behalve de calamaris, klaar (5min voor de afgesproken afhaal tijd) Ik moest 15 minuten wachten totdat deze gereed waren, waardoor de rest van de bestelling niet meer zo vers was en de gyoza's koud waren. Bovendien waren de calamaris erg vettig en niet krokant. Normaal zijn we tevreden over de kwaliteit, maar vandaag viel het tegen. Omdat er weinig prioriteit en aandacht lijkt te worden besteed aan afhaalorders, twijfel ik of ik in de toekomst nog bij jullie zal bestellen. 5/25/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima ervaring 5/17/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was heerlijk 5/16/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heeeerlijk, zo als altijd :) 5/16/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na anderhalf uur maar gebeld waar mn bestelling bleef. Er kwam met moeite een excuus uit... 5/16/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De sushi zag er aantrekkelijk uit, was keurig verpakt en smaakte voortreffelijk!! Wel raar dat ik moest vragen om eetstokjes en dat daar normaal gesproken voor betaald moet worden. We zijn gewend dat stokjes, sojasaus en gember er gratis bij wordt geleverd bij andere sushirestaurants. Website: het zou handig zijn als de bestellijst ook nummers zou hebben die corresponderen met de gerechten op de afhaalmenukaart. 5/15/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prijs/kwaliteit verhouding had ik meer verwacht. Je krijgt alleen stokjes als je er voor voor betaald. We waren met z'n vieren en kregen 2 potjes met saus, gelukkig hadden we thuis nog wat staan. Het warme gerecht zat in dezelfde zak als waar de sushi in zat, waardoor de sushi niet meer goed koud was. 5/10/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Mijn sushi was echt helemaal geplet. Het was echt slles door elkaar. Ben niet gewend van jullie. Heel erg jammer 5/7/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Veel te duur voor de kwaliteit, en de plaatjes bedriegen. Sushi was in de verpakking gekwakt, alle sauzen door elkaar heen. Hier zal ik niet meer bestellen. 5/2/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bevestigingsmail kwam in de ongewenste mailbox. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelling was keurig op de afgesproken tijd aanwezig en was, zoals gebruikelijk, weer erg lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
Mizumi Havenhoofd 2 0180 532 658
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet vers gemaakt. Amateuristische sushi. Slechtste ooit gegeten. Eerder een keer besteld toen was het ok. Prijs/kwaliteit echt een 1. 4/11/2024
Mizumi 4 stars after 43 reviews
Mizumi